Mozaïekproject viaduct

Werkgroep_ontwerp_24_juniOok vandaag is de werkgroep weer bij elkaar geweest. Om 9.00 uur stond iedereen weer op de stoep om aan het werk te gaan. Diet had weer prachtige beestjes (vogels, bijen etc) in 2 dagen tijd getekend, Annerieke kwam met een prachtige rups en egels aanzetten, Petra had een hele serie overzichtstekeningen van het totale ontwerp meegenomen. Ook dit keer was de hele ruimte weer bezaaid met tekeningen.
En er is heel hard gewerkt!!! Het ontwerp moest nu daadwerkelijk op papier komen te staan, de kleuren moesten worden gekozen, keuzes moesten worden gemaakt wat er wel en niet in het ontwerp zou worden opgenomen.

Veel wikken en wegen, werd het ontwerp niet te druk, te vol? Uiteindelijk besloten dat de kracht van het ontwerp ook ligt in het weglaten.
Werkgroep_ontwerp_24_juni_4 Werkgroep_ontwerp_24_juni_3 Werkgroep_ontwerp_24_juni_2
Halverwege de ochtend zat iedereen zo in het ontwerp dat de bomen door het bos even onzichtbaar waren.

Werkgroep_ontwerp_24_juni_5En toen ging het heel snel, er werd getekend, lijnen werden uitgezet, afbeeldingen kregen een plaats, de te gebruiken kleuren werden bepaald en..........het ontwerp kwam plotseling tevoorschijn. Speels, kleurig, natuurlijk, levendig, veel te zien, grappig. Wat zal het mooi worden!!!!

Maandag 28 juni worden de laatste puntjes op de i gezet en dan zal Jacqueline alles gaan bestellen, alle kleuren van de regenboog!!!!
Wordt vervolgd!
Foto's aanklikken. Druk eerst F11