Mozaïekproject viaduct

WG_ontwerp_22_juni_5
De werkgroep ontwerp is vandaag voor de derde maal bij elkaar geweest. Er begint een duidelijk beeld te ontstaan hoe het ontwerp eruit zal komen te zien. Ook nu weer werden er meerdere nieuwe tekeningen aangedragen voortbordurend op de bijeenkomst van afgelopen donderdag.
Er is tijd genomen om gezamenlijk op 1 lijn te komen, om helder te krijgen waarom het ontwerp gemaakt wordt zoals het wordt gemaakt en om duidelijk te krijgen voor welk thema gekozen zal worden. Het thema zal “tuin en muziek” worden.Het is van belang dat het een samenhangend geheel wordt met een gelijksoortige vormtaal.
Ook werd gediscussieerd over het gebruik van perspectief/diepte in het ontwerp. Duidelijk is in ieder geval dat voorbijgangers direct moeten kunnen begrijpen waar Tuinwijk ook voor staat.

WG_ontwerp_22_juni
Foto's aanklikken. Druk eerst F11
In korte tijd zijn we dus behoorlijk ver gekomen.
Komende donderdag komt iedereen weer bij elkaar. Mieke en Annerieke zullen zich gaan storten op de selectie van de te gebruiken kleuren. Diet, Marie Helene en Petra gaan zich richten op het daadwerkelijk aanbrengen van het ontwerp op het gemaakte sjabloon dat de helft is van het werkelijke formaat van het viaduct.
Er is tot nu toe keihard gewerkt om in zo’n korte tijd tot overeenstemming te komen.WG_ontwerp_22_juni_2 WG_ontwerp_22_juni_3 WG_ontwerp_22_juni_4