Peutermuziek dinsdagochtend 18 juni bibliotheek Selwerd

mousme final 11347 852 1439 pt 819x1024Laten we samen muziek maken! Tijdens een gezellige workshop door Mousmé Brocaar kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met muziek. Er wordt gezongen, gedanst en spelletjes gespeeld. Uit een tas worden kleine muziekinstrumentjes tevoorschijn getoverd zoals een tamboerijn, bellenkrans en sambaballen waar kinderen uiteraard muziek mee mogen maken. De workshop is gericht op kinderen van ongeveer 1,5 tot 4 jaar, maar baby’s zijn ook van harte welkom! 
Dinsdag 18 juni | aanvang 10.00 uur (workshop duurt 2x 25 min met een kleine pauze tussendoor) | gratis toegang
Foto aanklikken voor vergroting

Inspraak Voorgenomen wijzigingen busdienstregeling 2020 Groningen Drenthe

Qbuzz bus 1024x681Op zondag 15 december 2019 start de nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in Groningen en Drenthe. Het dagelijks bestuur OV-bureau heeft de ontwerphoofdlijnen voor de nieuwe dienstregeling goedgekeurd. Tot en met 29 mei kunt u hierop reageren. Het OV-bureau neemt deze reacties dan mee in het definitieve besluit over de dienstregeling. Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een brief o.v.v. ‘dienstregeling 2020’ naar Gemeente Groningen t.a.v. secretariaat Ruimtelijk Beleid & Ontwerp, postbus 7081, 9701 JB Groningen. Tot en met 29 mei kunt u hierop reageren.
Klik op

Een volledig overzicht van alle voorgenomen wijzigingen vindt u op de website van het OV-bureau Groningen Drenthe

ExtraLink voor zoeken naar vrijwilligerswerk

Team Extra Link MJDEen geheel nieuw team vrijwilligers is bij ExtraLink gestart om mensen bij te staan die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. ExtraLink is een onderdeel van Link 050. Bij Link 050 in hartje stad kun je doordeweeks zo naar binnen lopen. Deze ontmoetingsplek bundelt alle kennis, ideeën en samenwerkingsverbanden rond vrijwilligerswerk, Participatiebanen en bewonersinitiatieven voor de stad Groningen.
Waarom ExtraLink?
Ons team kwam steeds vaker mensen tegen die graag aan de slag willen als vrijwilliger maar door verschillende omstandigheden een drempel ervaren om een organisatie te benaderen. Of het moeilijk vinden om een keuze te maken in het uiteenlopend aanbod van vrijwilligerswerk. De vrijwilligers bij ExtraLink nemen de tijd voor deze mensen om samen te kijken welke werkplek bij je past, wat je een blij gevoel geeft en waar je grenzen liggen. Daarbij bieden zij de mogelijkheid om mee te gaan bij het kennismakingsgesprek bij de organisatie of om het gesprek samen met jou voor te bereiden. ExtraLink ondersteunt ook als je al vrijwilligerswerk doet en je niet meer zo blij voelt bij de organisatie. Je kunt langskomen om met ons te praten of gewoon een mailtje sturen voor een afspraak, dan kunnen we samen kijken wat de opties zijn om je weer blij te maken met werk.
Klik op de foto voor vergroting

Lees meer...

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden