• Mathilde van WijnenBeste SevindikVoorproefje Luisterwijkconcerten (26 juni) op zondagmiddag 22 mei 14.00 uur: twee violistes die graag éérder hun muziek ten gehore willen brengen, Beste Sevindik is een Turkse violiste en Mathilde van Wijnen (conservatoriumwoning Concordiastraat), beiden brengen een solostuk ten gehore. Beide dames repeteren daarmee voor hun examen uitvoering.
    Programma: I. J.S. Bach - Partita No 2'. V. Chaconne, II. E. Ysaÿe - Sonata No 4, I. Allemande (Lento Maestoso), II. Sarabande (Quasi lento). III. Finale (Presto ma non troppo). Het totaal duurt ruim een half uur, na afloop koffie of thee (tegen kostende prijs). Het optreden wordt u gratis aangeboden).
  • woensdag 25 mei 15.00 uur Feestelijke opening Bijenhotel voor alle kinderen, ouders/verzorgers en belangstellende buurtgenoten, bij buurtcentrum TuinPad. De kinderen van de woensdagmiddagclub zijn onder leiding van Jan Reemeijer en Evelien Bernabela hard aan de slag met het bijenhotel. Pier Nijenhuis maakt de ombouw. Er is al een ‘’schaduwbeestjespad’’ aangelegd.
  • Rommelmarkt 21 mei: Ook zullen er weer plantjes te koop zijn van Eldorado. Voor de kinderen is er een springkussen en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Houdt u de brievenbus in de gaten, want er komt nog een flyer aan van de Lentemarkt met daarop uitgebreide informatie over deze dag.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden